Aseară, în cadrul Galei aniversare a Federației Române de Taekwon-do ITF de la Sibiu, Marcel Miron, de la CS ”Liga de Est” Vaslui, a primit trofeul de CEL MAI CONSACRAT SPORTIV din taekwon-do-ul românesc.

Vasluianul, cu o vechime de peste 25 de ani în acest sport, deține un record de invidiat: Are în palmares 10 titluri de Campion European!

A început în anul 1994, sub comanda lui Mihai Hondru, la CS ”Liga de Est” Vaslui, și de atunci a rămas un fidel acestui sport și clubului vasluian.

Trecut de vârsta de 40 de ani, Marcel rămâne aceeași fire calmă, care propagă mult optimism. Nu a renunțat la antrenamente și performanță, fiind încă în prim planul taekwon-do-ului internațional, devenind, astfel, un model pentru multe generații de sportivi.

Marcel Miron

În urmă cu câțiva ani, Marcel Miron s-a aflat și pe lista propunerilor pentru conferirea titlului onorific de ”Cetățean de Onoare” al municipiului Vaslui.

Deocamdată, această propunere nu s-a materializat, însă nu este timp pierdut.

La Gala de la Sibiu, sportivul vasluian, alături de fratele său, Sorin Miron, au prezentat o adevărată lecție de taekwon-do, demonstrație ce a arătat frumusețea acestui sport, care menține Vasluiului în elita națională.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here