Evenimentul de premiere a celor mai buni sportivi din cadrul Federației Române de Taekwon-do ITF, în anul 2019, va avea loc sâmbătă, la Sibiu.

Printre premianți se regăsesc și sportivi de la cluburile vasluiene Liga de Est și Sulsa.

Clubul Sportiv Liga de Est Vaslui ocupă primul loc în clasamentul general pe cluburi al Federației Române de Taekwon-do ITF pe anul 2019.

Sulsa Vaslui se află pe locul 4, cu 213 puncte.

În clasamentul general pe sportivi, Liga de Est ocupă locurile 2 și 3, prin Andrei Ionuț Chiriac (138,5 pcte) și Adelina Alicia Mihai (137,5 pcte).

În top 10 sportivi se mai regăsesc Mircea Hondru (locul 4) și Andra Larisa Ghețeu (loc 6).

Alexandru Filip, de la Sulsa Vaslui, ocupă locul 5 în clasamentul pe sportivi.

“Este pentru prima oara când, într-un astfel de cadru, recunoaștem performanțele sportivilor noștri, iar momentul nu este întâmplător: Federația Română de Taekwon-do împlinește 20 de ani de la înființare. Parcursul nostru instituțional și mai ales creșterea nivelului de performanță și numărul mare de medalii internaționale sunt semne încurajatoare cu privire la viitorul taekwon-do itf  în România și ne bucurăm să împărtășim acest optimism, de la Sibiu, tuturor iubitorilor sportului”  declară Cosmin Oprescu, președintele Federației Române de Taekwon-do ITF, într-un comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here