Demis Grigoraș a fost principalul marcator, cu 9 goluri, în victoria României, scor 29-24, cu Georgia, meci contând pentru prima fază a calificărilor pentru Campionatul Mondial de handbal masculin din 2021.

În primele 23 de minute de joc, Demis Grigoraș a fost jucătorul care a depășit tiparele unui meci fără nerv, reușind să marcheze 5 goluri.

România a luat astfel un avans de șase goluri, 12-6. Deloc însă suficient pentru un joc fără griji până la final. Două minute de relaxare în tabăra tricoloră au fost suficiente pentru ca Irakli Chikovani & Co să reaprindă jocul (12-9).

Diferența de trei goluri s-a păstrat și la pauză (16-13), dar lucrurile s-au complicat și mai mult în startul reprizei secunde.

Georgia a egalat în minutul 38 la scorul de 17-17, Gabriel Bujor a ratat apoi o aruncare de la 7 metri, iar echipa României a început să tremure din toate încheieturile. Incredibilul s-a produs un minut mai târziu, când adversarii au preluat și conducerea.

După alte 15 minute în care s-a trăit cu sufletul la gură, Grigoraș și-a făcut din nou simțită prezența în joc, iar în minutul 55 a reușit să-și readucă echipa la un avantaj de trei goluri (24-21).

A fost momentul decisiv al jocului, pentru că Georgia nu a mai revenit până la final. România a câștigat la cinci goluri, 29-24, dar a fost totuși o victorie modestă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here