Impresarul Mugurel Ilisei a povestit modul mafiot în care a fost forțat Carlo Costly, fost jucător al FC Vaslui, să părăsească țara noastră. Un interlop local i-a pus pistolul la cap atacantului originar din Honduras și i-a transmis să ”dispară din România”.

”El vorbea cu prietena sau soția unui vestit interlop din Vaslui, poreclit Grecu’. Exista un bar în Vaslui, avea un nume sud-american, iar acolo lucra respectiva femeie. Nu doar Costly, mai mulți jucători își făceau veacul pe acolo. Costly s-a ‘combinat’ cu acea fată, iar Grecu’ a aflat de relație.

După un meci CFR Cluj – Vaslui, Costly s-a întors la Vaslui și s-a întâlnit cu prietena interlopului. În acea perioadă, Grecu’ montase camere video pentru a-și supravegha prietena. Așa că s-a dus peste ei și i-a prins în fapt.

L-a scos pe Costly în chiloți, în stradă, i-a pus pistolul la cap și i-a spus: ‘Până dimineața la ora 07:00, să dispari din România!’. Ceea ce s-a și întâmplat. În acea noapte, Costly a luat taxiul până la București, s-a urcat în avion și a plecat la el în țară”, a rememorat impresarul, pentru Gazeta Sporturilor.

După acest episod incredibil, Adrian Porumboiu, fostul patron al lui FC Vaslui, nu l-a mai găsit pe Carlo Costly. Vârful hondurian n-a mai vrut să audă de Liga 1 și a plecat în țara natală.

”A doua zi, m-a sunat domnul Porumboiu, înnebunit: ‘Unde e Costly, unde e Costly?’. Eu îl tot sunam, iar Costly îmi spunea: ‘România e periculoasă, nu mă mai întorc!’”, a adăugat Ilisei.

Carlos Costly, 37 de ani, a fost în lotul Vasluiul în 2010. Avea contract pe trei ani și jumătate, însă a plecat din România după doar câteva luni. Fotbalistul cu 77 de selecții și 32 de goluri în naționala țării sale joacă acum la Marathon, în Honduras.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here