Fotbalistul vasluian Vasile Mogoș, de la Cremonese, a ținut să petreacă finalul anului 2019 și primele zile din acest an acasă, la Moara Domnească, unde s-a întâlnit cu rudele și prietenii.

Noul star al echipei naționale a României a gustat din bucatele tradiționale și s-a bucurat de venirea noului an alături de verișori, unchi și mătușe.

Fotbalistul în vârstă de 26 de ani a rămas, cu sufletul, aproape de România, iar mâncarea preferată, cât şi gusturile muzicale spun exact acest lucru:  „Îmi place să tund şi prietenii mei se lasă pe mână mea atunci când mai vin pe la mine. În rest, îmi place să ascult muzică populară şi manele. Mâncărurile preferate sunt tot cele din România”, a spus Mogoş pentru Telekom Sport. 

În noaptea dintre ani și-a dus iubita și în centrul Vasluiului, unde a ținut să imortalizeze momentul, manifestându-se ca niște îndrăgostiți autentici.

Vasile Mogoș a fost însoțit tot timpul de verișori și verișoare, inclusiv medaliata cu bronz la scrimă, la Jocurile Paralimpice de la Rio 2016, și campioană mondială în 2017, la scrimă, Andreea Mogoș.

Vasile Mogoș a fost imediat recunoscut de localnici, aceștia dorind să se fotografieze alături de fotbalistul care a debutat la naționala mare în înfrângerea, scor 0-2, cu Suedia, din preliminariile Campionatului European.

Fotbalistul lui Cremonese a participat și la Ziua Sportului, eveniment organizat de ACS Moara Domnească, unde a intrat la joc cu componenții echipei locale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here