Pe 14 februarie se va da startul unei noi ediții a Winter Cup la fotbal în sală. În acest an, competiție va fi structurată pe 3 categorii: Open, Under 19 și Old boys.

Înscrierile se pot face până pe 12 februarie, când va avea loc ședința tehnică.

Taxa de înscriere este stabilită la 400 lei/echipă (în plus, fiecare echipă va achita înaintea fiecărui meci, o taxă de 25 lei, pentru arbitraj).

Formatul de desfășurare va fi stabilit după centralizarea echipelor înscrise.

Componența grupelor (faza I și faza II ) va fi întocmită pe principiul capilor de serie, grupele urmând a fi echilibrate în funcție de nivelul tehnic al echipei (stabilit de comisia de organizare, în cazul unor echipe debutante se va avea în vedere numele echipei nu jucătorii care o compun); palmaresul echipei (numele echipei) la ultima participare, palmaresul echipei la cele 8 ediții anterioare.

Programul de desfășurare al meciurilor va fi stabilit în baza schemelor Berger aferente numărului de echipe, amendate de următoarele priorități: echipa campioană INTER TRAIAN Vaslui (a câștigat ediția de anul trecut) va ocupa poziția 1 în grupa A/X atât în faza inițială, cât și în faza finală și va juca primul meci din turneu, în măsura în care acest lucru este posibil; toate campioanele de la ediția trecută vor fi poziția 1 a grupei A dacă vor lua parte anul acesta în turneu; echipele din afara municipiului Vaslui sau care au jucători din afara municipiului Vaslui vor avea prioritate în programarea și disputarea meciurilor; se va ține cont de problemele ridicate și solicitările tuturor echipelor, în măsura posibilităților.

Arbitrajele vor fi asigurate de brigăzi foarte bune, formate din arbitri vasluieni, precum și invitați din județele Galați, Bacău, Iași, Neamț și Suceava.

Premiile oferite celor mai bune echipe, vor consta în vouchere valorice pentru achiziționarea de echipament sportiv brand-ul GIVOVA, cupe și diplome.

Toate echipele participante vor fi premiate cu cupe și diplome.‬

Turneul este organizat de Asociația Județeană de Fotbal Vaslui, Primăria Municipiului Vaslui, Direcția Județeană de Tineret și Sport Vaslui, FRF, împreună cu Fortuna Sports (distribuitor de echipament sportiv), cu sprijinul Clubului Sportiv Viitorul Vaslui și al Liceului Tehnologic ”Ion Mincu” Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here