Inițiativă lăudabilă a clubului de liga 5, ACS Moara Domnească.

Conducătorii echipei de fotbal au decis să înceapă anul cu o Zi a Sportului, unde a fost invitată întreaga comunitate.

Fotbaliștii și localnicii au sărbătorit prin mișcare și socializare, iar gândurile lor se îndreaptă către revenirea ACS Moara Domnească în Liga 4.

În prezent, echipa ocupă locul 5 în seria Est, cu 8 puncte, la două distanță de podium.

Printre participanți s-au aflat și câțiva oaspeți de onoare, cum ar fi luptătorul de K1 Valentin Sava, fotbalistul Vasile Mogoș, care a făcut anul trecut pasul la echipa națională a României, debutând în meciul cu Suedia, și verișoara acestuia, Andreea Mogoș.

Andreea Mogoș reprezintă o lecție de viață! La vârsta de 18 ani, Andreea a rămas imobilizată într-un scaun cu rotile în urma unui accident. Cu o ambiție de fier, vasluianca și-a canalizat toată energia către sport.

Înainte să își găsească marea dragoste, scrima, Andreea a mai încercat baschetul, tenisul de masă și tenisul de câmp.

Toate în Italia, locul în care locuiește împreună cu întreaga familie încă de la vârsta de 14 ani.

Din 2013, Andreea Mogoș concurează în competițiile de scrimă sub culorile Italiei.

Palmaresul sportivei născute la Vaslui este unul absolut fantastic. De pe lista medaliilor nu lipsesc bronzul de la Jocurile Paralimpice de la Rio 2016, aurul mondial din 2017 sau argintul european obținut un an mai târziu.

Pentru Andreea Mogoş urmează Jocurile Paralimpice de la Tokyo din 2020, unde italienii îşi pun mari speranţe că vor obţine aurul la scrimă în scaun cu rotile. 2020 poate fi anul în care familia Mogoş să aibă doi reprezentanţi la competiţiile cele mai importante: Paralimpiada şi Campionatul European de fotbal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here