Naționala de tineret a României a susținut la sfârșitul anului trecut un cantonament la București, prilej cu care a susținut și o dublă amicală cu selecționata similară a Poloniei.

Din lotul convocat de selecționerul Raul Fotonea au făcut parte și trei handbaliști de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui.

Este vorba despre Eduard Cioată, Vlad Hușanu și Tudor Bubuleț. Toți trei jucători sunt formați și pregătiți la echipa de juniori 1 a liceului vasluian de către antrenorul Laurențiu Cozma.

Vlad Hușanu și Eduard Cioată evoluează și în prima ligă de handbal masculin, la CSM Vaslui, iar Tudor Buguleț este component al Centrului Național de Excelență de la Sighișoara.

Dintre cei trei, Vlad Hușanu și Tudor Buguleț au bifat ambele meciuri cu Polonia, scor 26-26 și 27-28, iar portarul Eduard Cioată a evoluat în primul joc.

”Am încercat să punem accent pe perfecționarea fazelor rapide, au fost momente când am reușit să facem bine  acest lucru dar au fost si destule momente când am pierdut mingi pe parcursul jocului rapid. Nu sunt mulțumit pentru ca am pierdut al doilea meci, și am pierdut pentru că în momentele cheie am luat decizii greșite în atac și am ratat in situații de 1 la 1. Suntem destul de multumiți de apărare și ne vom concentra pe viitor mai mult pe dezvoltarea atacului pozițional pentru ca jucătorii să aibă mai multe opțiuni, în functie de sistemul de apărare propus de adversar.E nevoie de muncă, e nevoie de seriozitate și e nevoie de implicare 100% din partea tuturor!”, a spus antrenorul Raul Fotonea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here