Andrei Micu (atletism) și Adelina Alicia Mihai (taekwon-do) sunt sportivii anului în județul Vaslui, eveniment organizat de Direcția Județeană de Sport și Tineret (DJST) Vaslui.

Andrei Micu a fost declarat cel mai bun sportiv la disciplinele olimpice, după ce a câștigat tot în România, la aruncarea ciocanului, fiind campion național la juniori, tineret și seniori.

Sportivul este pregătit de profesorul Laurențiu Maxim și este legitimat la CS Viitorul Vaslui.

La disciplinele neolimpice, Adelina Alicia Mihai a fost declarată cea mai bună sportivă a anului.

Ea provine de la CS ”Liga de Est” Vaslui și este pregătită de Mihai Hondru.

Adelina este o abonată la medalii, fiind multiplă campioană europeană la senioare, campioană națională și campioană mondială, al spargeri forță cu echipa.

Mihai Hondru, președinte CS Liga de Est Vaslui

În acest an, Ministerul Tineretului și Sportului nu a mai alocat bani pentru premierea sportivilor de către DJTS-uri, astfel Vasluiul a organizat Gala Sportului Vasluian – 2019 din resurse proprii.

“2019 a fost un an în care rezultatele nu au mai fost cele așteptate, dar sperăm ca în anii următori să obțineți rezultate mai bune ca anul acesta“, a spus directorul DJST Vaslui, Răducu Tatu.

La eveniment a participat și viceprimarul Vasluiului, Dragoș Cazacu, care a precizat că municipalitatea va rămâne un susținător al sportului, fiind cel mai bun Ambasador al Vasluiului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here