Viorel Frunză a fost adus la Vaslui în 2004, unde a petrecut trei sezoane, perioadă în care a îmbrăcat tricoul galben-verde de 43 de ori, marcând 17 goluri.

Însă, jucătorul nu poate uita perioada petrecută la FC Vaslui, fiind primul său club din afara R.Moldova.

”Mi-a fost dor de Vaslui. A fost prima mea aventură în România. A fost la început greu, dar am petrecut aici patru ani foarte frumoși”, a spus atacantul, ajuns la vârsta de 40 de ani.

Revederea cu publicul vasluian a fost una fantastică, fiind bucuros că a fost invitat să participe la turneul caritabil ”Fotbal din inimă”.

”A fost o enomă plăcere să mă aflu aici. Am simțit ceea ce am avut acum vreo 15 ani. A fost un meci frumos, un gest foarte frumos. Mi-a făcut plăcere, mi-am revăzut foștii coechiperi, mi-am revăzut prietenii. Am revăzut Peluza, care ne-a susținut la toate meciurile. A fost ceva fantastic”, a mai spus fostul atacant.

Viorel Frunză nu a pierdut contactul cu fotbalul vasluian, deși este plecat de mai bine de 13 ani de la Vaslui. Acesta consideră că orașul merită să aibă fotbal la cel mai ridicat nivel.

”Întotdeauna am urmărit Vasluiul. M-am bucurat pentru ei când au jucat în cupele europene. M-am întristat când nu a luat campionatul în 2011. Mi-aș dori ca acest oraș, acest public, acești suporteri să aibă echipă în prima ligă. Merită din plin”, a conchis Frunză.

INTERVIUL INTEGRAL AICI:

VIOREL FRUNZĂ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here