Mike Temwanjera a fost în prim plan la turneul caritabil ”Fotbal din inimă”, inițiat de Asociația Suporterilor FC Vaslui.

Aproape o mie de vasluieni l-au ovaționat pe fostul star al galben-verzilor, care a parcurs 7.000 km să fie alături de organizatori.

Fostul atacant din Zimbabwe a fost încântat de atmosfera de la Sală și susține că se aștepta să aibă parte de o asemenea primire, ținând cont că a fost printre puținii jucători care a stat la echipă până la capăt.

”E foarte frumos. Mă așteptam să fie așa. Am jucat mult la Vaslui și mi-am dat sufletul pentru această echipă. Nu e o surpriză pentru mine, e un lucru frumos, cu atâția oameni la Sală. Vasluienii nici nu au cum să mă uite pe mine, un jucător care a evoluat până la ultima suflare. Aș că Vaslui rămâne sufletul meu. Chiar am dat echipei mele de juniori numele de Vaslui”, a spus Mike.

Pentru Temwanjera Vaslui înseamnă acasă, fiind locul unde s-a simțit cel mai bine. Ca semn de prețuire și-a botezat academia de fotbal din țara natală cu numele de Vaslui:

”FC Vaslui înseamnă o familie. Practic Vaslui e ca și cum ar fi familia mea. Pe amândouă le pun pe același taler. Acum sunt la academie, unde cresc jucători, ca să-i pot vinde. Visul meu e ca atunci când Vasluiul va avea din nou echipă în liga 3 să aduc 3-4 jucători aici”.

Mike Temwanjera

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here