Elevii care s-au evidențiat la fazele locale ale turneului ”Handbalul în școlile de la sate” au participat la finala competiției, inițiată de Asociația Județeană de Handbal (AJH) Vaslui.

La această fază au fost prezenți 80 de elevi, 40 fete și 40 de băieți, care au fost selecționați de către profesorii catedrei de handbal din cadrul Liceului cu Program Sportiv (LPS) Vaslui.

”Dorim să mulțumim Direcției Județene pentru Sport și Tineret Vaslui, conducerii LPS Vaslui, tuturor colaboratorilor noștri care ne-au sprijinit în toate acțiunile derulate, dar și profesorilor de educație fizică, care s-au implicat și au participat cu elevii la acțiunile realizate în cadrul proiectului. S-au evidențiat o serie de copii care vor participa pe 25 aprilie 2020 la o acțiune a LPS Vaslui pentru cooptarea copiilor în echipele LPS”, a spus Liviu Gugleș, inițiatorul proiectului.

Cele cinci etape zonale din acest an s-au desfășurat la Huși, Murgeni, Bârlad, Vaslui și Negresti, iar în total au fost 60 de echipe participante (băieți și fete) și 92 de meciuri.

”Handbalul în școlile de la sate” a fost finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului, prin Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here