Sala Polivalentă a găzduit cel mai interesant meci al etapei a 11-a din seria geografică 1 a Campionatului Național de handbal feminin, junioare 2.

Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui a întâlnit pe OK Sport Onești, una dintre contracandidate la câștigarea seriei.

Meciul a fost unul echilibrat, cu răsturnări de scor. După ce în prima repriză, vasluiencele au condus până aproape de final, la 2-3 goluri diferență, scorul pauzei a fost egal, la 16.

În partea a doua a fost rândul oaspetelor să preia conducerea, însă fetele pregătite de Maria Ostan au intrat în ultimele zece minute cu un avans de trei goluri.

Finalul a fost unul exploziv. Oaspetele au refăcut echilibrul pe tabelă, iar la scorul de 33-32 pentru gazde, unul dintre arbitrii de masă, vasluian la origini, a apăsat aiurea pe alarma de la cronometru, anulând un gol valabil formației vasluiene.

În loc de 34-32 s-a făcut 33-33, iar pe ultimul atac al LPS Vaslui, arbitrii puteau dicta fault, însă le-a lăsat pe adversare să repună imediat și să înscrie golul victoriei, cu câteva secunde înainte de fluierul final.

În ciuda înfrângerii, LPS Vaslui se menține pe primul loc, cu 29 de puncte, la un punct în fața CSM Bacău, ocupanta locului 2, și la 3 puncte distanță de OK Sport Onești, echipă aflată pe poziția a treia în clasament.

Până la finele acestui an, vasluiencele vor mai juca în compania echipelor LPS Suceava (deplasare) și LPS Iași (acasă).

GALERIE FOTO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here