Vasluianca Lorena Ostase este gata de startul la Campionatul Mondial de handbal feminin, România urmând a debuta astăzi, ora 11, contra Spaniei.

Lorena Ostase e la debutul unui Mondial de seniori, după ce acum 5 ani a câştigat medalia de aur la acelaşi nivel, dar la junioare.

”Acest Mondial e o provocare, dar mie îmi plac provocările. Şi chiar îmi convine că mă aflu în faţa unei astfel de provocări majore. Recunosc că e şi presiune, e normal, doar suntem la un Mondial, aşa se întâmplă la orice turneu final, eşti cumva apăsat că trebuie să reuşeşti, să faci rezultate bune. Important e ca noi, jucătoarele, să avem conştiinţa curată la final şi să fim împăcate că am dat totul, în  fiecare meci, şi că am făcut tot ceea ce a depins de noi”, a spus Lorena, pentru gsp.ro.

Vasluianca a fost votată, sezonul trecut, drept cel mai bun pivot din întrecerea internă, deși joacă la o echipă din a doua jumătate a clasamentului, CSM Slatina.

De altfel, fosta jucătoare a LPS Vaslui a fost în echipa ideală și la Campionatul Mondial de junioare din Macedonia 2014, atunci când România a cucerit aurul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here