La final, Sandu Iacob, antrenorul Stelei, s-a arătat mulțumit de victorie și că echipa sa nu a mai repetat greșelile din fața Făgărașului.

Acesta a spus că s-a văzut diferența de valoare dintre cele două echipe, iar succesul este pe deplin meritat.

”E un sentiment tare plăcut, pentru că în cei patru ani cât am stat la Vaslui, în afară că am avut relații personale foarte bune cu oamenii de aici, mi-am făcut și prieteni. Legat de meci, am fost echipa mai bună. E clar că există o diferență de valoare între Steaua și Vaslui. Băieții noștri au luptat admirabil și nu am avut aceleași emoții cum am avut cu alte ocazii. Am fost avertizați de forma bună a Vasluiului și de valoarea echipei. Nu întâmplător au câștigat cu Timișoara, au câștigat la Constanța, echipe care au fost în play-off în ultimii ani. Ne-am îndeplinit obiectivul stabilit înainte de joc și suntem bucuroși pentru asta”, a spus Sandu Iacob.

Tehnicianul a avut cuvinte laudative la adresa Vasluiului și crede că va avea un cuvânt de spus în continuare.

”Echipa gazdă e muncitoare, exact profilul de jucător și antrenor al lui Leonard. Fac treabă foarte bună, pentru că punctele acumulate până acum recomandă acest lucru. Am fost avertizați că un eventual eșec aici, i-ar fi apropiat pe vasluieni la un punct de noi și ar fi echilibrat lupta pentru play-off”, a mai precizat antrenorul echipei Steaua.

VIDEO AICI:

Sandu Iacob, antrenor Steaua

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here