CSM Vaslui nu a mai repetat jocul excelent cu Politehnica Timișoara, fiind copleșită de miza meciului, dar și de istoria adversarei, Steaua, una dintre cele mai importante echipe de handbal din Europa.

Sandu Iacob a venit la Vaslui cu lecția învățată și a reușit tactic să blocheze principalii pioni ai echipei antrenate de Leonard Bibirig.

”Știam că întâlnim o echipă disciplinată, muncitoare, cu jucători de perspectivă”, a spus înainte de meci fostul jucător și antrenor al Vasluiului, acum principal la Steaua.

Tocmai la aceste capitole a suferit formația vasluiană. Nu a mai existat luciditate în atac, iar apărarea a fost în multe situații inexistentă.

Oaspeții au condus încă din primele secunde și nu au cedat pe tabelă niciun moment, deși handbaliștii gazdă s-au apropiate de mai multe ori la un singur gol.

Echilibrul s-a rupt în minutul 43, când steliștii au avut o consecutivă de patru goluri, ducând scorul la 24-19.

Cea mai mare diferență a fost consemnată în minutul 52, când Steaua conducea cu scorul de 28-21.

S-a terminat 28-33 pentru oaspeți, spre dezamăgirea celor peste 800 de fani, care sperau într-o victorie, care să mențină Vasluiul în lupta pentru play-off.

Khadkevich a fost principalul marcator al echipei antrenate de Leonard Bibirig, cu 8 goluri. Au mai înscris Amihăesi 5, Carali 4, Karamyshev 4, Cumpănici 4, Dragon 1, Polocoșer 1 și Petrea 1.

GALERIE FOTO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here