La finalul meciului Hușana Huși-Aerostar Bacău, scor 1-2, antrenorul Cătălin Nicolau a ținut să-și felicite echipa pentru sacrificiu și jocul prestat, ținând cont că 70 de minute hușenii au jucat cu un om în minus.

Tehnicianul speră ca în cele două etape rămase de disputat din tur, Hușana să obțină maximum de puncte, astfel încât să aibă o iarnă liniștită.

”Vreau să felicit echipa pentru dăruire. Au dat dovadă de spirit de sacrificiu. Nu e ușor să joci 70 de minute cu un om în minus și împotriva unei echipe cu multă experiență. Am făcut un joc bun. Mă bucur că am stat 90 de minute bine din punct de vedere fizic. Am avut ocaziile noastr. În minutul 20, la o neatenție, am luat cartonaș roșu, din punctul meu de vedere gratuit, dar vina ne aparține. Sper că au căpătat încredere și au demonstrat că pot juca de la egal la egal cu oricine. Etapa viitoare trebuie să câștigăm. Întâlnim o echipă codașă, CSM Bacău, acasă, și ne trebuie neapărat trei puncte”, a declarat Cătălin Nicolau.

Hușana Huși ocupă locul 11 în seria 1 a Ligii 3, cu 13 puncte, fiind la doar 3 puncte de locul 9, ocupat de FC 2 Botoșani.

VIDEO INTEGRAL AICI:

Cătălin Nicolau, antrenor Hușana Huși

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here