Hușiul este gazda unui meci-eveniment, echipa locală, Hușana, întâlnind o fost reprezentantă a ligii secunde și actualul lider al seriei 1 din Liga 3, Aerostar Bacău.

Antrenorul Cătălin Nicolau îi îndeamnă pe jucători să demonstreze că sunt fotbaliști și speră ca publicul prezent pe Municipalul hușean să se bucure de spectacol și rezultat.

”La Huși vine cea mai puternică echipă din serie. Aerostar are aproape același lot pe care l-a avut în liga 2, este o echipă omogenă, cu multă experiență, așa că ne va fi destul de greu. Va fi un meci extrem de dificil, însă trebuie să demonstrăm că suntem fotbaliști. Asta le-am spus și le voi spune jucătorilor mei, când vor intra pe teren, îi îndemn să demonstreze că merită să joace la acest nivel. Trebuie să se vadă atitudine, dăruire și dorința de a obține un rezultat bun. Ne respectăm adversarul, însă nu trebuie să cedăm. Ne vom bate pentru fiecare minge. Vom avea cu siguranță un stadion plin și un public entuziast de partea noastră și sper să-i putem bucura”, a spus antrenorul Hușanei Huși.

Meciul va fi arbitrat de Cosmin Apetrei (Roznov), la centru, ajutat la cele două linii de Cosmin Cercel și Răzvan Ionuț Andrei (ambii din Piatra Neamț).

Observatori sunt delegați Ilie Andrici (Cervicești) și Teodor Grozea (Brăila).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here