Mâine, la ora 18, în Polivalenta din Bacău se dispută unul dintre cele mai echilibrate jocuri ale etapei a 10-a, între echipa gazdă, CSM, și CSM Vaslui.

Antrenorul vasluienilor, Leonard Bibirig, respectă adversarul, pe care îl consideră redutabil pe propriul teren, unde în acest sezon a pierdut un singur meci.

De asemenea, în deplasare a pierdut multe partide la un singur gol, iar conducătorii Bacăului au făcut investiții masive în achiziția de jucători de valoare.

”E un meci între două echipe care se cunosc foarte bine. Consider că va fi un meci dificil, însă echipa care va greși cel mai puțin, va fi câștigătoare. Bacăul ar un plus în fața noastră, fiindcă joacă acasă, în fața unui public entuziasm, cunoscător de handbal. Este o echipă redutabilă, în care s-a investit foarte mult. Ne jucăm șansa. Dorim să facem un handbal frumos, iar la final vom vedea care va fi rezultatul. E un meci echilibrat, iar șansele sunt 50 la 50%”, a spus Leonard Bibirig.

Partida va fi arbitrată de cuplul Octavian Fâneață (Argeș) și Ștefan Hendrea (Maramureș), iar observator din partea FRH va fi Marian Mărgărit (Prahova).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here