Peste 70 de sportivi de la cele mai importante centre sportive din țară au concurat la Cupa ”Podul Înalt” la aruncări, competiție organizată de CS Viitorul Vaslui, cu sprijinul Direcției Județene de Sport și Tineret și al Federației Române de Atletism.

Performerii celei de-a treia ediții a întrecerii au fost Corina Pantea, de la LPS Roman, antrenor prof. Emilian Floroiu, cu cea mai bună aruncare a ciocanului de 62,09 m, și Andrei Mihăiță Micu, de la Viitorul Vaslui, antrenat de prof. Laurențiu Maxim, care a trimis bila la 64,79 metri.

”Consideră că antrenorii și sportivii s-au simțit bine la Vaslui. Am făcut toate eforturile pentru ca acest concurs să fie considerat printre cele mai puternice din țară. Cred că dintre sportivii prezenți la Vaslui se vor alege, cu siguranță, viitorii performeri ai atletismului românesc”, a declarat Alioșa Axinte, directorul CS Viitorul Vaslui.

Cupa ”Podul Înalt” a avut la start mulți tineri de perspectivă. Au fost prezenți copii de 13, 14 și 15 ani, care promit mult pentru atletismul românesc și pentru probele de aruncări. Oaspeții au ținut să-i felicite pe organizatori, pentru calitatea concursului și pentru faptul că îl mențin în viață, fiind printre puținele de acest gen din țară.

GALERIE FOTO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here