Antrenorul CSM Vaslui, Leonard Bibirig, s-a arătat extrem de mulțumit după victoria obținută în fața Politehnicii Timișoara, scor 28-24 (13-11).

Acesta a recunoscut că a studiat cu maximă atenție adversarul și știa ce face, iar victoria a venit după un efort susținut al grupului, care și-a atins obiectivul, acela de a nu pierde partida.

Acum gândurile lui Bibi se îndreaptă către meciul de sâmbătă, 9 noiembrie, cu CSM Reșița, cealaltă nou promovată în Liga Zimbrilor, iar în perioada următoare va încerca să capaciteze echipa la miza jocului.

”Este o victorie frumoasă, mai ales că este în fața unei echipe foarte titrate, omogenă, cu jucători experimentați, care joacă la loturile naționale ale României, Macedoniei de Nord și Iranului. Am făcut un meci bun, având în vedere că o parte dintre jucătorii noștrii vin după o perioadă de inactivitate. Trei jucători, timp de trei săptămâni sau o lună, nu s-au antrenat deloc. Astăzi a fost primul lor meci. Îi felicit pentru efortul și sacrificiul depus. Am pregătit foarte bine meciul. I-am studiat cu atenție pe adversari. Știam ce pot. Nu ne rămâne decât să fim modești, să muncim și trebuie să ne concentrăm pentru meciul de sâmbătă. Ne așteaptă din nou un meci foarte greu, poate mult mai greu față de cel din această seară”, a declarat Leonard Bibirig.

VIDEO INTEGRAL AICI:

Leonard Bibirig, antrenor CSM Vaslui

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here