CSM Vaslui a obținut un nou rezultat de excepție în Liga Zimbrilor. Handbaliștii pregătiți de Leonard Bibirig au trecut de deținătoarea Cupei României, Politehnica Timișoara, scor 28-24 (13-11).

Bănățenii au avut prim planul și s-au năpustit la poarta lui Petrila, conducând imediat cu 3-0.

Vasluienii au revenit în joc și au condus prima oară pe tabelă în minutul 12, 5-4.

Chiar dacă adversara a mai avut în două rânduri un fragil avantaj pe tabelă, finalul de repriză a aparținut gazdelor, care au plecat la vestiare cu un avans de două goluri, scor 13-11.

De remarcat faptul că Vasluiul a avut din nou un portar în zi de grație, Valentin Petrila, care a avut câteva parade extraordinare, ridicând publicul în picioare.

În partea a doua, formația vasluiană i-a ținut pe timișoreni la distanță de 2-3 goluri până în ultimele trei minute, când au avut o consecutivă de trei reușite, ducând scorul la 28-23.

S-a terminat 28-24, victorie ce o menține pe CSM Vaslui pe locul 8, cu 12 puncte, peste Timișoara, CSM București și Dobrogea Sud Constanța.

CSM Vaslui: Erhan, Petrila – Acatrinei 9, Karamyshev 7, Amihăesi 6, A. Farcaș 2, Carali 2,  Dragon 1, Polocoșer 1, Voinea, Petrea, Cumpănici. Antrenor: Leonard Bibirig.

Pentru echipa antrenată de Leonard Bibirig urmează meciul cu CSM Reșița, de sâmbătă, 9 noiembrie, ora 11, la Vaslui.

GALERIE FOTO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here