Naționala României de la CE de teakwon-do ITF

România, cu 16 vasluieni în lot, a fost pe podium în clasamentul general pe medalii la Campionatul European de taekwon-do ITF, de la Sarajevo, Bosnia Herțegovina.

Lotul național a ocupat locul 3, în spatele Poloniei și Norvegiei, cu 27 de medalii cucerite, din care 9 de aur, 5 de argint și 13 de bronz.

Ca număr de medalii, România a fost pe locul secund, după Polonia, care a strâns 42 de medalii.

Lotul nostru, pregătit de doi antrenori federali din Vaslui, Mihai Hondru și Marius Ionicescu, a mai obținut titlurile de cea mai bună echipă de seniori și cea mai bună echipă de senioare.

7 din cei 10 sportivi care au format lotul de seniori sunt din Vaslui. Cinci sunt de la Clubul Liga de Est (Marcel Miron, Ștefan Frățian, Georgian Manea, Mircea Hondru, Andrei Chiriac) și doi de la Sulsa Vaslui (Alexandru Filip și Ștefan Toma).

Lotul de seniori al României

Jumătate din cele 6 sportive care au format lotul de senioare provin de la Liga de Est Vaslui. Este vorba despre Adelina Mihai, Andra Ghețeu și Ana-Maria Hăisan.

Lotul de senioare al României

Liga de Est Vaslui a mai avut la lot pe juniorii Miruna Lupașcu, Dragoș Chiriac, Laura Munteanu, Amalia Codreanu și Alin Moșuleț.

Lor li se adaugă arbitrul Cristian Popa și kinetoterapeutul Daniel Mocanu.

Sulsa a mai fost reprezentat de juniorul Rareș Mocanu.

Sportivii de la Sulsa Vaslui, alături de antrenorul Marius Ionicescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here