Asociația Suporterilor FC Vaslui a organizat o licitație, pentru valorificarea tricoului donat de fostul fotbalist galben-verde, Marko Ljubinkovic.

Interesul în rândul vasluienilor a fost major, licitându-se, inițial, suma de 3.000 de lei, însă câștigătorul a manifestat neseriozitate, nerevendicând tricoul.

Astfel, organizatorul licitației a fost nevoit să reia de două ori procedeul, astfel că suma finală oferită a fost de 820 lei, câștigătoarea fiind Cristina Fecioru.

Banii vor fi direcționați în contul antrenorului Vulturul Bălteni, Vasile Adumitroaei, care are nevoie de ajutorul nostru pentru o șansă la viață.

Problemele au început acum 8 ani când în timpul unui meci de fotbal a suferit un stop cardio-respirator, de atunci a urmat un tratament specific și totul a fost sub control până în februarie 2019 când lucrurile s-au înrăutățit.

I-a fost implantat un defibrilator pe care inima lui nu l-a suportat și a fost necesară intervenția pe cord deschis.

Singura lui șansă la viață este un defibrilator special care se găsește doar în străinătate, prețul lui fiind între 20.000 și 30.000 €, sumă pe care familia nu și-o permite!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here