Valentin Petrila a fost declarat cel mai bun jucător al etapei a 6-a în Liga Zimbrilor la handbal masculin.

Portarul lui CSM Vaslui a avut o evoluție remarcabilă în victoria echipei sale pe terenul lui HC Dobrogea Sud Constanța, scor 26-25.

Handbalistul de 23 de ani a reușit o dublă din poartă în poartă, la scorul de 20-24, iar în ultimele minute ale meciului a apărat o aruncare de la 7 m, iar în ultimele două minute și jumătate a suplinit cu brio inferioritatea numerică din tabăra vasluiană.

”Sunt din București, am făcut junioratul 3 ani de zile la Steaua, apoi am fost 2 ani la Alexandria. Anul trecut mi s-a dat șansa să vin la Vaslui și am încercat să profit la maximum de ea, să îmi fac treaba cât de bine pot pentru a-mi ajuta echipa”, a spus Petrila, într-un interviu acordat site-ului nostru, după victoria cu CSM Făgăraș.

Portarul Vasluiului are parte de un debut încântător în Liga Zimbrilor. El fost printre cei mai buni jucători ai formației vasluiene în victoria cu CSM Făgăraș (28-23), iar în etapa precedentă, în ciuda eșecului cu CSM București (22-27), el a parat nu mai puțin de trei aruncări de la 7 metri.

În acest sezon, Valentin Petrila are deja trei goluri marcate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here