Vasluianul Emilian Știrbu a devenit campion național la culturism, la categoria +100 kg.

Campionatul Național de Culturism și Fitness a fost organizat la Brașov, de către Federația Română de Culturism și Fitness (FRCF).

“Nu sunt cel mai valoros culturist al Vasluiului, dar sunt primul care a câștigat titlul de campion național pentru un club din Vaslui. Mulțumesc tuturor celor care au crezut în mine și au apreciat tot ceea ce am făcut până acum, mulțumesc Primăriei Vaslui pentru că sprijină culturismul și celor de la Power Gym, sala unde mă antrenez”, a declarat Emilian Știrbu.

Tot la această competiție, Vasile Sava, de la Team Vaslui, a obținut medalia de bronz.

”Prima mea prezență la o finală de campionat național s-a încheiat obţinând medalia de bronz. Această medalie arată rezultatul unei pregătiri începute din luna ianuarie, o pregătire grea, dar și frumoasă în același timp. Vreau să-i mulțumesc antrenorului meu, proaspătul campion național, Emilian Știrbu, care a fost alături de mine la fiecare antrenament și care m-a susținut pe tot parcursul acestui drum frumos. Totodată există câteva persoane care au avut și ele un rol important în toată această pregătire. Este vorba, în primul rând, de familia mea, care mă susține în acest sport, celor de la locul de muncă, cărora le mulțumesc, deoarece îmi înțeleg pasiunea pentru fitness, și nu în ultimul rând iubitei mele cu care am început acest drum, ea fiind prima persoană care a avut încredere în mine”, a declarat Vasile Sava.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here