Hușana Huși vine în sprijinul unei mame din satul Gușiței, comuna Hoceni, care apelează la oamenii de bine, pentru a-și salva fiica, donând sânge.

Fetița, la doi ani și sase luni, a primit un diagnostic crunt din partea medicilor, fiind în prezent internată la Spitalul ”Sfânta Maria” din Iași.

Copila se numește Sofia Florentina Gugui și are nevoie de sânge din grupa B3 RH negativ sau 01 RH negativ, pentru a putea fi operată.

”Apelul meu către toată familia ACS Hușana: dragii mei, în ziua când Dumnezeu și soția mea mi-au adus cel mai de preț dar pe lume, copilul meu, Daniel Ilie, o altă mamă năștea o fetiță superbă, pe Gugui Sofia Florentina, un bebeluș minunat. De câteva zile însă am aflat cu mare durere în suflet că fetița născută în aceeași zi cu copilul meu, Sofia Florentina, a fost diagnosticată cu o boală cruntă, iar acum are nevoie urgentă de sânge, pentru a putea fi operată. Oamenii dragi, care aveți grupa B3 RH NEGATIV și 01 RH NEGATIV, vă rog să ne organizăm și să mergem la Iași, ca să donăm urgent sânge, în numele fetiței. Știu sigur că marea mea familie, ACS Hușana, strânge rândurile să salveze acest copil, așa cum împreună am mai făcut multe lucruri bune! Plecarea, vineri dimineață”, a fost mesajul lui Costel Bâicu, reprezentant al Asociației Sportive Hușana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here