Comisia de Disciplină din cadrul Asociației Județene de Fotbal (AJF) Vaslui a decis ca FC Ghergheleu să câștige la masa verde jocul cu Speranța Râșești, din cadrul Cupei României, culoarul ligii 5.

Pe teren, formația din Râșești s-a impus cu 10-9 la lovituri de departajare, după ce la finalul timpului regulamentar și cele două reprize de prelungiri scorul a fost 3-3.

Însă, oficialii echipei din Ghergheleu au făcut contestație, după ce la momentul confruntării dintre cele două echipe, niciun jucător al Speranței nu avea legitimație de joc și doar 7 dintre ei aveau viză medicală.

”În mod normal trebuia ca ei să înceapă meciul în 7 jucători, dar arbitrii au fost obligați să aștepte, până ce un membru din staff-ul gazdelor a trezit medicul comunei și a venit cu un teanc de adeverințe pentru toată lumea. Că așa e la noi, nu trebuie consultat nimeni. Ironic, cel care a adus adeverințele, ne-a întrebat dacă nu vrem și noi câteva, așa, să le avem la noi”, au comentat oficialii echipei din Ghergheleu, imediat după meci.

De asemenea, unul dintre arbitrii asistenți a fost agresat, după ce a anulat un gol al gazdelor, pe motiv de ofsaid.

Acesta a consemnat în raportul de joc faptul că a arbitrat cu teamă, iar multe decizii au fost luate în urma amenințărilor și presiunilor puse de reprezentanții echipei gazdă. 

”Dorim totuși să felicităm brigada de arbitri, care deși nu a fost lăsată să își facă treaba, a reușit să ducă meciul până la final și avertizăm viitoarele brigăzi care o să mai calce pe terenul din Râșești: FIȚI TARI!”, au mai comentat oficialii FC Ghergheleu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here