În acest an, deschiderea oficială a Săptămânii Europene a Sportului în județul Vaslui a avut loc la Bârlad.

Curtea Școlii ”Manolache Costache Epureanu” a fost mai animată ca niciodată, copii și tineri promovând cu adevărat mișcarea (FOTO).

La Berezeni, sute de copii, plini de emoție și bucurie, și-au etalat calitățile sportive și artistice în fața părinților și a unui public foarte numeros (FOTO).

La Vaslui, Palatul Copiilor a deschis Săptămâna Europeană a Sportului cu copiii de la Cercul de Dans Modern și Contemporan, care cu mari emoții și-au etalat calitățile și talentul în fața părinților, care i-au urmărit cu mare bucurie într-un mic spectacol și într-un concurs de ștafete și parcursuri aplicative (FOTO).

Comisia Europeană organizează și finanțează ȋn perioada 23-30 septembrie, Săptămâna Europeană a Sportului, ediția a V-a, care promovează sportul și activitatea fizică ȋn vederea formării unui stil de viață activ ȋn rândul copiilor și tinerilor.

La Vaslui, evenimentul este coordonat de Asociația Județeană Sportul Pentru Toți (AJSPT) Vaslui, care va organiza Sãptãmâna Europeanã a Sportului ȋn șase centre/zone (Vaslui, Bârlad, Huși, Negrești, Berezeni, Fălciu), în parteneriat cu Primăria Municipiului Vaslui, Inspectoratul Școlar Județean Vaslui, Colegiul Economic “Anghel Rugină” Vaslui, Palatul Copiilor și Direcția Județeanã pentru Sport și Tineret Vaslui, numeroase licee, școli gimnaziale și grãdinițe din municipiul și județul Vaslui.

În total, peste 5.000 de preșcolari și elevi, alături de 250 de voluntari, sunt implicați în activitățile dedicate Săptămânii Europene a Sportului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here