Silvian Amihăesi a vorbit despre debutul CSM Vaslui în Liga Zimbrilor. Chiar dacă vasluienii nu au câștigat cu Dinamo, jucătorul susține că echipa sa a lăsat o impresie foarte bună.

”A fost un debut foarte greu. Am jucat chiar pe terenul campioanei. Zic că am jucat foarte bine, am lăsat o impresie bună. S-a cunoscut diferența de valoare, dar sper ca în meciurile următoare să facem o figură frumoasă, iar la final să ne îndeplinim obiectivul”, a spus Amihăesi.

În privința jocului din etapa a doua, cu CSM Făgăraș, handbalistul vasluian speră la un debut cu dreptul în fața propriilor suporteri.

”Sper să debutăm cu dreptul în fața suporterilor. Ne-am pregătit foarte bine pentru acest meci. Sper ca la momentul meciului să fim în formă bună și să câștigăm. Ne dorim victoria! E singura variantă!”, a mai precizat Silvian.

El are și un mesaj către fani: ”Sper să vină în continuare alături de noi, cum au fost și în anii trecuți, și să ne încurajeze pe toată perioada meciului, iar la final să ne bucurăm de victorie”.

Silvian Amihăesi, CSM Vaslui

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here