Selecționata AJF Botoșani a fost ”Cenușăreasa” Cupei ”Ștefan cel Mare” la fotbal.

Echipa botoșăneană a fost cotată cu ultima șansă la câștigarea trofeului, însă a dovedit contrariul, fiind cea mai bună din competiție, după ce s-a impus în finala mare cu AJF Vaslui, scor 3-2.

”A fost neașteptat pentru noi. Nu am plecat cu gândul de a ajunge în finală și mai ales să câștigăm trofeul. Grupul a făcut diferența. Am avut parte de fotbaliști serioși, uniți, care au tras pentru echipă. Am avut și un pic de șansă, însă suntem bucuroși că am reușit. Per ansamblu, a fost o competiție reușită, chiar dacă am avut mari probleme cu canicula. Ideea este foarte bună. Felicitări lui Bogdan Gheorghiță pentru inițiativă și sperăm ca turneul să devină unul de tradiție. Nu este ușor să organizezi un asemenea eveniment, să reușești să aduni toate AJF-urile din Moldova”, a declarat la final Bogdan Zanfirescu, președintele AJF Botoșani.

Selecționata AJF Botoșani

Echipele participante au salutat inițiativa AJF Vaslui și speră ca întrecerea să devină o tradiție.

Este o inițiativă pe care am îmbrățișat-o din prima clipă. Chiar o susțin și mi-am arătat disponibilitatea de a organiza ediția de anul viitor. Au fost două zile de competiții foarte bune și cred că începutul a fost mai greu. Îl felicit pe președintele AJF Vaslui pentru inițiativă, a adăugat președintele AJF Suceava, Ciprian Anton.

FOTO: AJF Iași-AJF Suceava, scor 4-0

Peste 170 de fotbaliști, antrenori, arbitri și oficiali din județele Moldovei au participat la Cupa ”Ștefan cel Mare”, inițiativă a AJF Vaslui, câștigătoarea unui proiect cu finanțare nerambursabilă de la Consiliul Județean Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here