CSM Vaslui a avut un buget mai mult decât generos pentru nivelul ligii a patra.

Din cei 40.000 de lei alocați echipei de fotbal, în primul sezon au fost cheltuiți 177.000 lei, fără a atinge obiectivul: promovarea în liga a treia.

”Au fost salarii modice, la nivel de ligă 4. A fost un obiectiv, promovarea, ratat, din diferite cauze. Poate și din vina noastră, a antrenorului, a echipei, însă nu s-a realizat obiectivul”, a spus primarul Vasile Pavăl.

Pentru noua ediție de campionat, CSM Vaslui va avea la dispoziție peste 200.000 lei.

A fost numită o nouă conducere tehnică, care să formeze o echipă competitivă, care să acceadă în eșalonul trei.

”Ne-am întrebat, încotro? Am spus că facem o echipă cu fotbaliști din zona noastră. Dacă nu avem, vedem cum! Am dat mână liberă unui staff tehnic, care să treacă la treabă. Un singur lucru le-am cerut: să se încadreze în buget. Unii au considerat că dacă joacă la CSM vor să fie remunerați ca pentru liga a doua. Și-a format echipa și pornește la drum. A jucat cu echipa din Bacău, a pierdut! Poate a pierdut o luptă nu și războiul”, a mai declarat edilul.

Vasile Pavăl a precizat că CSM Vaslui nu face concurență nimănui și consideră că toate cluburile de fotbal au loc pentru a-și desfășura activitatea:

”La nivel de Vaslui, pot fi foarte multe echipe care să practice fotbalul. Nu e nicio problemă. E câștigul cel mai mare pentru copii. Mă simt împlinit când văd bazele sportive pline de copii care joacă. Nu fac concurență nimănui. Performanța își va spune cuvântul. O să vedem dacă e așa. Este loc pentru toată lumea. Nu ne certăm cu nimeni. Și-au dorit mulți să joace sub sigla CSM. Însă, clubul e finanțat din bani publici și am o mare responsabilitate!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here