Omul de afaceri bârlădean, Constantin Duluțe, a decis să direcționeze o parte din cei 200.000 de euro, care reprezintă 2% din impozitul pe venitul obținut în 2018, către secția de gimnastică a CSȘ Bârlad.

Banii sunt destinați a fi utilizați pentru dotarea cu diverse echipamente și aparatura necesară bunei funcționări a sălii de antrenament.

”Prin intermediul domnului primar și al Andreei Răducan, domnul Duluțe a luat legătura cu noi, iar pe data de 22 iulie a venit la sală și ne-a întrebat ce dotări ne lipsesc și de ce anume am avea nevoie. Noi i-am arătat sala, i-am spus cam ce am avea nevoie, iar dumnealui ne-a spus că ne va ajuta. Banii nu vor ajunge direct la noi, ci vor fi donați către Asociația de Gimnastică, iar în acest sens i-am înmânat formularul unic ce trebuie completat pentru a ne putea vira banii și o listă cu dotările care ne trebuie. Noi am vrea să refacem de la zero groapa cu bureți în care aterizează fetele când se antrenează, pentru că a noastră este total depășită, și să achiziționăm aparatură pentru Cupa «Andreea Răducan», pentru că nu avem aparate de concurs. De asemenea, ne-ar trebui o pârtie de acrobatică, pentru că ne lipsește, iar acum fetele se antrenează pe una improvizată”, a declarat Ana Maria Iordache, șefa Secției de Gimnastică din cadrul CSȘ Bârlad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here