Viitorul Curița vine la Vaslui pentru a juca fotbal din pasiune. Adversara CSM-ului din primul tur al Cupei României și-a schimbat în totalitate lotul față de sezonul trecut, când a terminat pe locul 2 în liga 4 Bacău și a câștigat faza județeană a Cupei României.

Reprezentanta Bacăului a pierdut foarte mulți jucători experimentați, cum ar fi Adrian Gheorghiu, fotbalist care a jucat în prima ligă la FC Vaslui, bazându-se în noul sezon pe jucători tineri.

”Referitor la meciul de cupă, bineînțeles că ne dorim câștigarea lui, însă mai rămâne să și putem. Am început târziu pregătirea, am remaniat întreg lotul, au plecat jucătorii experimentați, gen Adi Gheorghiu, cel care a activat ani buni și la Vaslui, deci sunt șanse mici să punem probleme. Însă, vom veni să jucăm, să nu ne facem de râs, să fie un test util pentru noi”, a declarat pentru sportactual.ro Adrian Duță, președintele clubului.

Viitorul Curița este un club înființat de patru ani, iar în ultimele trei sezoane s-a luptat la câștigarea titlului județean în Bacău. În 2017 a reușit eventul, însă nu și accederea în liga a treia.

”Scopul nostru a fost și rămâne promovarea în liga a 3-a. Din păcate, nefiind susținuți politic, acest lucru nu ne dă aproape nicio șansă la noi în județ. Vrem să promovăm un alt tip de fotbal, un fotbal și o competiție corectă și nu să reinventăm “cooperativa”. Dacă anii trecuți aveam o echipă competitivă, de nivelul ligii a 3-a, anul acesta vom miza pe tineri. Am decis să pregătim mai în detaliu dorința noastră de promovare, iar planul pe termen scurt (1-2 ani) să fie formarea unei echipe bune și abia în anul 3 să încercăm promovarea”, a mai precizat Adrian Duță.

Meciul cu CSM Vaslui reprezintă o provocare pentru fotbaliștii din Curița, mai ales că vor juca pe unul dintre cele mai mari stadioane din Moldova: ”Pentru noi e o provocare să jucam pe unul dintre cele mai mari stadioane din Moldova. Aici au evoluat jucători mari, cum ar fi Sânmărtean, Wesley sau Adailton”.

Meciul CSM Vaslui-Viitorul Curița are loc miercuri, 31 iulie, ora 17.30, pe stadionul Municipal din Vaslui.LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here