Sporting Vaslui s-a întârit pentru primul sezon în liga a patra. Formația coordonată de Cornel Cracea a transferat doi fotbaliști, cu evoluții în ligile 1 și a 2-a.

Este vorba despre Bogdan Botezatu, care sezonul trecut a jucat la CSM Vaslui, și Gabriel Crăciun, fost antrenor-jucător la Flacăra Munteni de Sus.

”În primul rând, am venit la Sporting pentru proiectul clubului. Unul foarte atractiv, ce are la bază copii crescuți în propria curte, după modelul marilor academii. Având în vedere că îmi plac copiii (n.r. Botezatu – antrenor la Pumas Iași, profesor de educație fizică și sport), am zis să dau curs acestei oferte, cu speranța că va fi o experiență interesantă. Este pentru prima dată când joc într-o echipă cu atâția fotbaliști tineri. La 27 de ani, eu voi fi unul dintre jucătorii “bătrâni”. Am încredere în oamenii de la Sporting, în tot ceea ce și-au propus ei să facă în următorul sezon și sper să realizăm ceva frumos împreună!”, a declarat Bogdan Botezatu, pentru site-ul duminicapetarla.ro

În ediția 2019-2020, Sporting Vaslui poate avea în teren doar trei jucători cu vârsta peste 22 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here