Trei sportivi de la clubul Titans Bârlad au făcut senzație la Wolverhampton, Anglia, gazda turneului Junior World Championships 2019 Gi&No Gi la Brazilian Jiu-Jitsu.

Mihai Gheghici a devenit campion mondial la No-Gi, categoria 6-7 ani, -24 kg, și vicecampion mondial la categoria 6-7 ani, -22 kg. Sportivul de la Titans a mai obținut două medalii de bronz la Gi, categoriile -24 kg și -26 kg.

Un titlul de vicecampion mondial a obținut și Fabrizio Pușcașu, la Gi, categoria 11-12 ani, -36 kg.

Luca Aciobăniței a cucerit două medalii de bronz la Gi și No-Gi, categoria -30 kg.

De asemenea, Alberto Diea s-a clasat pe locul 3 la Gi, categoria -46 kg.

”Dintre toți sportivii s-a remarcat Mihai Gheghici, care a cucerit titlul de campion mondial la No-Gi, un sportiv foarte mic, dar foarte talentat și dedicat. Se trage dintr-o familie de sportivi, care îl susțin din toate punctele de vedere. Ținem să-l felicităm pe el, cât și pe părinți pentru efortul depus. Felicitări și pentru restul echipei, Fabrizio Pușcașu, Alberto Diea și nu în ultimul rând Luca Aciobăniței și familiile acestora. Suntem foarte mândri de sportivii noștri, de rezultatul obținut și efortul enorm depus de copii, antrenori și părinți. A fost o competiție puternică, unde au participat peste 600 de sportivi din peste 16 țări. Mulțumim tuturor pentru susținere și celor din organizația din care facem parte, ICON ROMÂNIA”, a declarat Dumitru Dimofte, unul dintre instructorii clubului Titans Bârlad.

Bârlădenii se pregătesc de participarea la Tomis BJJ Open, a treia etapă de Belt League, care va avea loc pe 27 iulie, la Constanța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here