Andreea Păuc a adus prima medalie pentru CS Viitorul Vaslui la Campionatul Național de lupte, seniori, ce are loc în aceste zile la Reșița.

Sportiva pregătită de antrenorul Neculai Beligan a avut o evoluție remarcabilă la această competiție.

În semifinale, Andreea a întâlnit-o pe ucrainianca naturalizată, Katerina Zydachevska, componentă a lotului național al României.

Mult mai experimentată, adversara s-a impus în meciul cu luptătoarea din Vaslui, astfel că aceasta a fost nevoită să lupte pentru medalia de bronz, vis pe care l-a îndeplinit, urcând pe treapta a treia a podiumului național, la categoria 59 kg.

”Mă bucură această medalie. Păcat că nu am întâlnit-o pe Zydachevska în finala mare. Așa a fost să fie! Este o medalie importantă pentru moralul meu și sunt fericită”, a declarat Andreea Păuc.

Antrenorul Neculai Beligan este mulțumit de rezultatul Andreei: ”Am sperat că va cuceri o medalie și iată că nu ne-am înșelat. Este o sportivă talentată, care poate obține și alte performanțe în continuare’”.

Andreea Păuc este masterandă la Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza” Iași, după ce a fost șefa de promoție a Liceului cu Program Sportiv Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here