Florin Acatrinei a lăsat Dinamo pentru CSM Vaslui. Interul dreapta speră să revină la forma de altădată și să ajute echipa.

El a acceptat oferta formației vasluiene, fiindcă aici are posibilitatea să joace meci de meci.

”Vreau ca împreună cu echipa să ne atingem obiectivele. Însă, vreau să mă pun pe picioare și să ating un vârf de formă sportivă, fiindcă nu prea am avut jocuri câte mi-aș fi dorit. Sper să facem o treabă bună împreună, iar la final să fim cu toții fericiți”, a spus Acatrinei.

Jucătorul va aduce și un plus de experiență, fiind învățat cu jocurile cu miză și mai ales cele din cupele europene: ”Sper să ajut foarte mult echipa. De asta am și venit. Îl cunosc foarte bine pe domnul antrenor, el la fel mă știe foarte bine. Sperăm să facem treabă bună împreună. Mai sunt jucători care au experiență, au evoluat în prima ligă și sunt convins că vom face o figură frumoasă”.

Florin Acatrinei s-a integrat repede în echipă, cunoscându-se foarte bine cu jumătate dintre noii colegi, dar și cu antrenorul, cu care a mai colaborat la Suceava.

”Cu Amihăesi mă știu cel mai bine. Am fost colegi la juniorii lui Piatra Neamț. Pe Bogdan Pralea îl cunosc din perioada Suceava, pe Carali, Erhan. Pe jumătate din echipă îi cunosc personal, restul avem timp să ne cunoaștem și să formăm un grup unit și care să obțină performanță”, a completat handbalistul.

Acesta are un mesaj și pentru iubitorii de handbal din județul Vaslui:

”Suporterii îi rog să fie alături de noi, la fiecare meci. Știu din perioada când eram adversarul Vasluiului, că aici se joacă cu tribuna plină. Ne dorim să ne susțină în număr cât mai mare și sperăm ca treaba să fie bună”, a conchis Florin Acatrinei.

Florin Acatrinei-CSM Vaslui
https://www.youtube.com/watch?v=22d01AySmRI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here