Cea de-a 25-a ediţie a concursului naţional de automodele, dotat cu Cupa Vasluiului, a fost câștigată de echipajul de la Miercurea Ciuc.
Palatul copiilor Vaslui s-a clasat pe locul secund, podiumul fiind încheiat de Slobozia.

Concursul s-a desfășurat la clasele 1/10 off road-4 WD, 1/10 2WD şi 1/8-4 WD termice.

“A fost un concurs puternic, la care au participat opt echipaje, dintre care unele sunt între primele cinci din ţară în competiţiile naţionale. Consider că a fost o ediție reuşită. Ţin să mulţumesc domnului primar Vasile Pavăl, Consiliului Local şi Primăriei Vaslui pentru susţinerea acordată în organizare. Mulţumesc şi Inspectoratului Şcolar Judeţean, Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret, conducerii Palatului Copiilor și Școlii ”Constantin Parfene”. Am beneficiat și de susținerea unor sponsori. Amintim Grupul de firme Safir, Imprimate, Miaunel&Miaunică, Casa Tudora și Mobexim Zam Co-producător de mobilă din lemn masiv. Fără ajutorul lor, competiţia nu se putea desfăşura în condiţii normale”, a declarat Nastica Olaru, organizator al competiției.

La concurs, care a avut loc la ștrandul Municipal, au participat echipaje din Pucioasa, Slobozia, Bicaz, Câmpulung Moldovenesc, Hârlău, Iași, Harghita şi Vaslui.

GALERIE FOTO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here