Cu peste 90 la sută mercenari, CSM FC Vaslui a ratat obiectivul, astfel că Vasluiul nu va avea echipă în liga a treia nici din toamna acestui an.

Din păcate. nimeni nu-și asumă eșecul.

Antrenorul Cristi Ungureanu tace mâlc, fiind principalul vinovat de situația din ultimele jocuri.

Practic, echipa nu a mai jucat fotbal de la returul cu FC Gârceni, din sferturile play-off-ului ligii a patra, iar în semifinale, cu Flacăra Munteni de Sus, vasluienii au avut noroc de golul din corner marcat în tur, altfel ratau prezența în finală.

În turul cu Hușana, CSM FC Vaslui a avut aproape o repriză un om în plus pe teren, însă au primit gol, iar la returul de la Vaslui, portarul hușenilor, născut 2002, își făcea cruce încontinuu în ultimele minute ale meciului, necrezând că echipa sa va câștiga campionatul.

”Nu înțelegem atitudinea jucătorilor. Le-am asigurat tot ce se putea, banii i-au primit la timp, nu au fost probleme în această privință”, susțin reprezentanții clubului.

“Așa-mi trebuie că am acceptat să lucrez cu jucători din altă parte. Ei sunt niște mercenari și nu aveau niciun interes ca noi să promovăm. Știau că nu-s jucători profesioniști de Liga 3 sau Liga 2 și cum s-a auzit că vom aduce jucătorii lui Cracea de la anul, ei ce s-au gândit: Că nu are rost să tragă. Că dacă rămân la județ, mai prind un an. S-o creadă ei! Eu m-am ținut de cuvânt. Le-am asigurat tot ce am promis, dar ei nu s-au ținut de promisiune și nu au promovat. Anul acesta aveam cel mai bun culoar. I-am spus și antrenorului că m-au tradus, dar nu-i nimic. De la anul schimbăm totul”, a completat primarul Vasile Pavăl.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here