În aceste zile, în Franța se desfășoară Campionatul European de padbol, un mix între fotbal, tenis, padel și squash.

România este reprezentată de Greenfield Bârlad. Cuplul bârlădean a obținut în prima zi de concurs două victorii și o înfrângere.

Astfel, bârlădenii s-au impus cu Portugalia (0-6, 1-6), cu Belgia (Arenal) (6-0, 6-1) și cu Franța (Le Mans) (6-0, 6-2).

Greenfield Club Bârlad s-a înființat în anul 2012, la acel moment existând două terenuri de minifotbal si două terenuri de tenis de câmp, ambele suprafețe sintetice, neacoperite.

”Întrucât pe terenul de tenis sintetic se juca și tenis de picior și cererea era mare, a apărut necesitatea de a le putea oferi tuturor bârlădenilor șansa de a face un sport pentru a se menține în formă și a beneficia în același timp de un plus de adrenalină. Am căutat soluții și astfel am aflat de Padbol. Am început discuțiile cu Elisabeta Gherghișan, președintele Asociației Române de Padbol (ARP), cea care a adus Padbol în România și care depune eforturi intense pentru a-l promova în țara noastră”, a declarat, la începutul acestui an, Ciprian Munteanu, președintele Greenfield Bârlad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here