Vasluiul rămâne fără singurul reprezentant din lotul României U18 pentru ”dubla” amicală cu selecționata similară a Georgiei.

Auraș June, de la Sporting Vaslui, a suferit o accidentare mai serioasă la unul dintre antrenamente, astfel că selecționerul Laurențiu Roșu a fost nevoit să-l înlocuiască.

Cele două partide cu Georgia sunt programate pe 7 și 9 iunie, la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia, începând cu ora 18:00.

În octombrie jucăm calificările la EURO 2020

Tricolorii născuți în 2001 vor debuta în preliminariile Campionatului European Under 19 în luna octombrie, împotriva Spaniei, Serbiei și Lituaniei. Partidele se vor desfășura în Serbia, în perioada 8-14 octombrie, conform următorului program:

8 octombrie 2019: Spania – Lituania, România – Serbia
11 octombrie 2019: Spania – România, Serbia – Lituania
14 octombrie 2019: Spania – Serbia, Lituania – România

La Turul de Elită, programat în luna martie a anului 2020, se vor califica primele două clasate în cele 13 grupe și cel mai bun loc trei, cărora li se alătură Portugalia.

La Campionatul European Under 19, care se va disputa în luna iulie a anului 2020, se vor califica cele șapte câștigătoare ale grupelor împreună cu țara gazdă, Irlanda de Nord.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here