Și Valentin Petrila a contribuit la promovarea CSM Vaslui în Liga Națională, performanță atinsă după numai un an de la înființare.

Portarul vasluienilor este încântat de pasul făcut și mândru că a avut un dascăl pe măsură, Bogdan Pralea, care l-a ajutat să progreseze.

”Pot spune că sunt foarte încântat de acest sezon care tocmai s-a încheiat. Faptul că am reușit să ne îndeplinim obiectivul și să promovăm în prima ligă este un lucru minunat pentru toți. Pe plan personal, mă bucur că am învățat foarte multe de la domnul profesor Bibirig, de la Bogdan Pralea și de la întreagă echipă și nu-mi rămâne decât să le mulțumesc tuturor pentru acest lucru. Cred că munca pe care am depus-o alături de ei mi-a adus numai lucruri bune”, a declarat Valentin Petrila.

Tânărul portar a mai precizat că a fost un sezon greu, fiind conștient încă de la începutul pregătirii că obiectivul propus nu va fi ușor de atins:

”Am muncit foarte mult și ne-am dăruit etapă de etapă pentru a reuși acest lucru. A fost greu și din prisma faptului că sistemul competițional a reprezentat o presiune suplimentară pe umerii noștri, și astfel de un singur meci, cel cu Alexandria de la Turneul Final, a depins promovarea noastră în eșalonul superior. Important este că mereu am avut încredere în forțele noastre și că într-un final roadele nu au întârziat să apară”.

Valentin Petrila speră să confirme și în Liga Națională, unde va fi mult mai dificil.

”În Liga Națională va fi mult mai greu, toate meciurile vor avea o miză mult mai mare. Îmi doresc ca atitudinea noastră din teren să atragă și suporterii la sală pentru că alături de ei vom fi mult mai puternici. Sunt sigur că ne vom pregăti la fel de bine ca și până acum și că vom reuși să facem o figură frumoasă”, a conchis portarul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here