Fotbalistul lui Viitorul Constanța nu-și uită locurile natale și de câte ori are ocazia trece pe la locul de unde a plecat în fotbalul mare.

Andrei Ciobanu s-a oprit preț de câteva minute în mijlocul copiilor de la Atletic Club Bârlad.

Pentru cei mici, bârlădeanul a devenit un idol, însă acesta a demonstrat că rămâne un modest și le-a insuflat picilor o parte din ambiția sa, dorindu-le să ajungă în lumea mare a fotbalului.

”Reîntâlnire cu Andrei Ciobanu, concitadinul nostru plecat la vârstă fragedă să descopere tainele sportului rege sub atenta îndrumare a lui “Maradona din Carpați” – inegalabilul Hagi. Talentul, munca și seriozitatea de care a dat dovadă i-au fost răsplătite, acesta devenind o certitudine în Liga I, precum și în naționala pregătită de Mirel Rădoi. Sper ca prezența lui în mijlocul nostru să îi inspire și ambiționeze pe micuții fotbaliști bârlădeni. Baftă Andrei în Italia la Europene, baftă în noul campionat!”, au spus oficialii lui Atletic Club Bârlad.

Andrei Ciobanu, 21 de ani, a fost căpitanul generației sale la lot sau la Academia lui Hagi. Generație din care fac parte, printre alții, Ianis Hagi, Florinel Coman, Carlo Casap, Doru Dumitrescu, Robert Grecu, Virgil Ghiță, Tiberiu Căpușă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here