CSM FC Vaslui a obținut cu emoții biletele pentru finala ligii a patra. Galben-verzii au remizat, scor 2-2, cu Flacăra Munteni de Sus, și se califică în ultimul act, grație victoriei din tur, 2-1.

Formația vasluiană a început perfect jocul și au deschis scorul prin Valentin Croitoru (min.9), care a profitat din plin de ieșirea neinspirată a portarului Cernat, trimițând peste în poartă.

Gazdele au avut și 2-0, după ce Bogdan Ghiarasim (min.27) transformă penalty-ul comis de Gabriel Crăciun, care a atins cu mâna o minge trimisă în careu.

Din acest moment, fotbaliștii lui Cristi Ungureanu fac pasul înapoi și nu mai joacă nimic, spre disperarea tehnicianului.

Pe acest fundal, Sebastian Țârțărău are timp, din întoarcere, să reducă din diferență (min.42), dând elan echipei sale în ofensivă.

Presiunea la poarta vasluienilor a fost vizibilă abia în partea a doua. Pe fondul unui joc modest al gazdelor, Valentin Croitoru este nevoit să respingă o minge de pe linia porții (min.55), iar Fabian Butnaru este salvat de bară, zece minute mai târziu, după ce un jucător al oaspeților trimite de la 25 m direct în transversală.

Câteva secunde mai târziu, același portar trimite în corner o altă minge grea a formației din Munteni.

În minutul 69, Ovidiu Boicu aduce bucurie în tabăra oaspeților, egalând la 2, astfel că ultima parte a meciului se joacă la intensitate maximă.

Singura ocazie mai clară de gol a aparținut Vasluiului, prin Sărițanu, care a trimis puțin pe lângă poartă.

Vasluienii au mai avut o ocazie mare de gol la scorul de 2-1, când Cernat a respins de pe linia porții mingea trimisă din șase metri de Mocanu.

Se termină 2-2, egal care o duce pe CSM FC Vaslui în finala ligii a patra.

GALERIE FOTO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here