Vlad Hușanu a ”explodat” la CSM Vaslui, unde a fost folosit în partea a doua de campionat, având o contribuție la promovarea în Liga Națională.

Jucătorul a fost adus de juniorii 1 ai Liceului cu Program Sportiv, acomodându-se imediat în echipa de seniori.

”Sunt încântat că fac parte din familia CSM Vaslui! A fost greu la început ca junior, dar am fost primit foarte bine în colectiv și am prins încredere! Și pe această cale vreau să le mulțumesc celor care au crezut de la început în mine; domnul antrenor Laurențiu Cozma și domnul antrenor Leonard Bibirig”, a spus Vlad Hușanu.

Acesta speră să facă parte din planurile antrenorului și în sezonul următor, promovarea ambiționându-l și mai mult să fie și mai bun.

”Pentru mine, promovarea în Ligă a fost o bucurie enormă. Am simțit că munca ne-a fost răsplătită și, pe mine personal, m-a ambiționat să-mi doresc mai mult pe viitor. Bineînțeles că-mi doresc să rămân în lot și pe viitor, iar dacă mi s-ar oferi această ocazie aș munci și mai mult pentru a ajunge la performanțe mai mari și pentru a nu-i dezamăgi pe cei care cred în mine”, a mai precizat Vlad.

Planurile de viitor ale handbalistului vasluian sunt legate atât de handbal, cât și de educație: ”Îmi doresc să muncesc mult pentru a ajunge din nou la Lotul Național pentru a-mi reprezenta țara, dar în același timp trebuie să învăț pentru a avea rezultate cât mai bune la examenul de bacalaureat”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here