Vasluiul va găzdui primul seminar pe teme de nutriție și antrenament, susținut de Emilian Știrbu, reputat sportiv, antrenor de fitness, creator de programe de slăbit și nutriţie.

Acesta a conceput în premieră pentru piaţa din Vaslui, primul seminar pe teme de nutriție, suplimente nutritive, sisteme de antrenament, performanță sportivă, diete pentru slăbit și creștere în masa musculară.

Programele lui Emilian Știrbu sunt special concepute pentru începători care, din motive de timp și program încărcat la birou sau acasă, nu pot respecta programul strict al unei săli, dar și pentru avansați.

Antrenamentele sale sunt personalizate în funcţie de obiectivele, preferinţele, nevoile și programul unui elev.

Primul seminar în cadrul căruia vor fi dezbătute toate aceste teme, va fi organizat sâmbătă, 1 iunie, la sala de fitness de la Centrul de Afaceri din Vaslui.

“Vă aștept la discuții libere pe teme de nutriție, suplimente nutritive, sisteme de antrenament, performanță sportivă, diete pentru slăbit și creștere în masa musculară”, a spus Emilian Știrbu.

Tot sâmbătă, cei care vor participa la seminar vor putea testa gratuit suplimente nutritive marca Pronutrition.

“Vom avea și o sesiune de antrenament cu demonstrații. Prezentăm lotul de Fitness și Culturism din Vaslui. Demonstrații de culturism și bikini fitness. Multe alte surprize” a mai spus Emilian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here