O handbalistă este șefa de promoție din acest an de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui.

Este vorba despre Isabela Butnariuc. Născută la Ivănești, sportiva a impresionat în cei patru ani de liceu, fiind o perfecționistă atât la învățătură, cât și în sportul de performanță, unde a reușit să ajungă cu echipa de junioare I a liceului la turneul Valoare.

Ea a încheiat liceul cu media generală 9.94, iar diriginte îi este profesoara Ramona Popa, antrenoarea de la echipa de handbal.

”Am adus-o la handbal din clasa a șasea. Joacă pe postul de inter stânga. Este un copil deosebit, cu o educație foarte bună și susținere maximă din partea părinților”, a spus Ramona Popa.

Isabela Butnariuc este o campioană și la teorie sportivă, unde în acest an a câștigat olimpiada națională.

Vasluianca a obținut 99 de puncte dintr-un total de 100. De altfel, eleva de la LPS a obținut premii în toți anii de liceu: Premiul III în clasa a IX-a, mențiune în clasa a X-a, Premiul II în clasa a XI-a și Premiul I în clasa a XII-a.

Din păcate, Isabela Butnariuc nu vrea să continue în sportul de performanță, având alte planuri.

”După ce voi termina liceul, voi da la Medicină sau la Academie, încă nu m-am hotărât. Dar aș vrea la Medicină pentru că empatizez mult cu oamenii și îmi place să fiu aproape de ei, să-i ajut”, a declarat șefa de promoție.

LPS Vaslui are în acest an 61 de absolvenți. Conducerea liceului vasluian a ţinut să-i cinstească în cadru festiv, strigând pentru ultima oară cataloagele. Proaspeţii absolvenţi au răspuns prezent, iar momentul festiv a fost unul încărcat de sentimente, nelipsind lacrimile de fericire, ţinând cont că dascălii acestei şcoli se despart de o altă generaţie promiţătoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here