Partida Flacăra Munteni de Sus-CSM FC Vaslui a fost peste nivelul ligii a patra, cele două echipe oferind un spectacol fotbalistic de calitate.

Galben-verzii au câștigat manșa tur din semifinalele play-off-ului, scor 2-1, și au prima șansă la calificare în finala județeană.

Gazdele au fost cele care au deschis scorul, prin Sebastian Țârțărău, care a împins în poartă mingea centrată de Munteanu (min.25).

Vasluienii au restabilit egalitatea după numai cinci minute, Vlăduț Mocanu transformând un penalty (VIDEO aici).

Vlăduț Munteanu transformă penalty-ul acordat de centralul Răzvan Beldiman

Partea a doua a fost mult mai animată, ambele echipe întrecându-se în ocazii de gol.

Tonul a fost dat de Flacăra care a trecut de trei ori pe lângă gol. Mai întâi, Munteanu, cel mai bun om al meciului, ratează din poziție ideală.

Ocazia partidei s-a consumat în minutul 75. Munteanu execută foarte bine o lovitură liberă de la 25 m, iar Flavian Munteanu respinge cu greu mingea în bară. Balonul ricoșează la un atacant al gazdelor, care trimite spre poartă, dar Vlad Alexa respinge de pe linia porții.

Nici Țârțărău nu este inspirat, fiindu-i ciupită mingea din picior.

De cealaltă parte, Alin Abuzătoaei scapă singur cu portarul, însă trimite pe lângă poartă.

Și când toată lumea se aștepta la o remiză, a venit inspirația lui Bogdan Botezatu, care a trimis în poartă direct din corner (FOTO aici).

Meciul se încheie cu victoria galben-verzilor, care au prima șansă la calificare, returul fiind programat joi, 30 mai, de la ora 19, pe stadionul Municipal.

GALERIE FOTO


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here