Mâine, Bârladul va fi cu adevărat capitala rugby-ului românesc. Stadionul din Bârlad va găzdui, în premieră, finalele Superligii la rugby, seniori.

Astfel, bârlădenii vor avea ocazia să vadă cele mai bune echipe de rugby din România.

În finala mică vor juca Timișoara Sarances-CSM București, iar finala mare va pune față în față echipele Steaua și Știința Baia Mare.

”Mulțumesc tuturor celor care au făcut posibil acest meci aici. Este o finală inedită prin locație, pentru prima dată finala SuperLigii se va juca aici, la Bârlad. Acest loc înseamnă mult pentru sportul nostru, este o pepinieră, iar încununarea acestui campionat aici este o onoare. Doresc să felicit echipele, știu că mâine vor fi două confruntări acerbe, sper să vedem partide frumoase, pe care publicul să le urmărească în număr cât mai mare din tribune”, a spus Alin Petrache, președintele Federației Române de Rugby.

Primarul Bârladului, Dumitru Boroș, este încântat de faptul că rugby-ul s-a întors în patria sa și speră ca echipele participante să plece de aici cu cele mai frumoase impresii: ”Primăria și Federația Română de Rugby au fost mereu în relații apropiate, mulțumim federației pentru acordarea acestui eveniment, ne-am pregătit pentru el, sperăm ca echipele să lupte frumos și să avem o sâmbătă cu meciuri spectaculoase și cât mai mulți spectatori în tribune”.

Căpitanii Viorel Lucaci de la CSA Steaua București și Marius Dănilă de la CSM Știința Baia Mare au prezentat și trofeul care va fi atribuit viitoarei campioane a României.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here